Nilsson, Per - 15

Schrijver:
Titel: 15
ISBN: 9789056377793
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2006,140 pagina's, Gebonden, 2e druk, NIEUW.
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Zweedse schrijver, bekend van 'De geur van Melisse' (1998), voert je mee naar het leven en de fantasiewereld van de 15-jarige Jonatan. Dit, afzonderlijk te lezen, boek begint waar '17'* ophield. Jonatan nodigt z'n vriendin en tegelijkertijd de lezer uit om met hem ruim twee jaar terug in de tijd te gaan. Daar bevind je je eerst in een soort niemandsland, er zijn nog weinig orientatiepunten. Langzamerhand wordt duidelijk wat Jonatan in de derde klas van de middelbare school is overkomen. Zoals gebruikelijk is bij deze auteur is de vorm van het verhaal even belangrijk als de inhoud. In korte, bijna poetische zinnen zonder interpunctie, met alleen af en toe een komma, krijgt de lezer een beeld van Jonatan die gepest wordt op school, teleurgesteld wordt in de liefde en dan vlucht in zijn droomwereld waarin hij de held is en afrekent met zijn tegenstanders. Deze wereld wordt koel en zakelijk in schreefloze letters beschreven. Een hard, maar ook ontroerend boek over fundamentele levensvragen. De bijzondere compositie met perspectiefwisselingen en de overtuigende stijl maken het tot een spannend, levendig verhaal waarin veel jongeren zich zullen herkennen.
Verder lezen

Het Boekenhart uit Veendam

particulier

Logo Het Boekenhart

Pakketverzending/Brievenbusverzending: PostNL- DPD - DHL.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nilsson, Per - 15 Nilsson, Per - 15

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Boekenhart

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Boekenhart
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Boekenhart een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Boekenhart vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Boekenhart kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.