Matti, Truus - Vertrektijd

Schrijver:
Titel: Vertrektijd
ISBN: 9789056379148
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2007, 197pp, Gebonden, 2e druk, NIEUW.
Beschikbaar: 5 exemplaren
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Voorzichtig deed het meisje een stap naar voren.
'Kan iemand me misschien helpen?' zei ze, wat harder nu. 'Ik ben geloof ik verdwaald.'
Het snurken hield op. Eén oog van de rat schoot open en staarde haar aan.
Met een diepe zucht kwam de vos overeind. Hij maakte zich los van de bar en slofte op zijn dooie gemak op haar af. Bij het tafeltje vlak naast haar bleef hij staan en schoof een stoel naar achteren. Hij maakte er een beweging bij die nog het meest op een kleine buiging leek. 'Ga zitten,' zei hij. 'Maak het je gemakkelijk.' Zijn stem was zacht, en heel laag. Hij sprak moeizaam, alsof het zijn eerste woorden waren sinds een hele tijd.
'Je bent hier precies aan het goede adres.'

Na de dood van haar vader vindt een meisje een stuk papier met het begin van een verhaal dat hij samen met haar had willen schrijven. Het speelt zich af in een hotel op een kale vlakte. En waar kun je beter je zorgen vergeten dan in een spannend verhaal?
Maar eenmaal in het hotel wordt het meisje niet zo gastvrij ontvangen als ze hoopte. En de enige manier om weg te komen lijkt een oude autobus die al jaren kapot is. Bovendien is ze meer vergeten dan alleen haar zorgen: ze kan zich niet herinneren waar ze vandaan komt of waar ze heen moet. Er zit weinig anders op dan voorlopig haar intrek te nemen in het hotel, dat wordt gerund door een vos en een knorrige rat. Om zich tussen hen staande te kunnen houden en om haar eigen weg te vinden in het verhaal heeft het meisje al haar verbeeldingskracht nodig.

•Vlag en Wimpel van de Griffeljury 2008
•Eervolle vermelding Woutertje Pieterse Prijs 2008
•Nominatie Zaanse Kinderjury 2008
Verder lezen

Het Boekenhart uit Veendam

particulier

Logo Het Boekenhart

Pakketverzending/Brievenbusverzending: PostNL- DPD - DHL.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Matti, Truus - Vertrektijd Matti, Truus - Vertrektijd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Boekenhart

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Boekenhart
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Boekenhart een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Boekenhart vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Boekenhart kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.