Vlugt, Simone van der - De Rode Wolf

Schrijver:
Titel: De Rode Wolf
ISBN: 9789047701439
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2009, 192 pagina's, Gebonden, NIEUW.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 10,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Herziene versie van het Hercynische Woud

Het is 55 v. Chr. Het leger van Julius Caesar, de Rode Wolf, is in het noorden om de Germaanse stammen zo snel mogelijk onder de voet te lopen. Makkelijk gaat dat niet, ze stuiten op veel verzet. Onder de troepen bevindt zich – geheel tegen zijn zin – de verkenner Rufus. Zijn wereld verandert radicaal als hij op een dag verdwaald in het woud. Dagen zwerft hij door het ondoordringbare moerassige bos, tot hij op een Germaanse stam stuit. Ze nemen hem meteen gevangen. Gelukkig heeft Rufus Germaans leren spreken van Ortwin, zijn vroeger Germaanse slaaf en vriend. Rufus weet zijn lot – geofferd worden aan de moerasgoden – te keren. Hij betaalt hiervoor echter een hoge prijs; hij wordt gedwongen alles te vertellen over de gevechtstactieken van Caesar, zodat de Germanen het leger van de Rode Wolf kunnen verslaan. Opgegroeid als rijke Romein moet Rufus zich nu staande zien te houden in een ‘primitieve’ Germaanse cultuur. Hij voelt zich ontheemd. Als een meisje met betoverende blauwe ogen zich over hem ontfermt begint hij zich beter te voelen en zelfs langzaam te vergemaniseren. Op een dag moet hij een beslissing nemen: blijft hij bij de Germanen of kiest hij voor zijn luxe leven in Rome? Verraadt hij zijn eigen volk of nieuwe vrienden?
Verder lezen

Het Boekenhart uit Veendam

Logo Het Boekenhart

Pakketverzending: PostNL-UPS-DPD- DHL. Brievenbusverzending: PostNL.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vlugt, Simone van der - De Rode Wolf Vlugt, Simone van der - De Rode Wolf Vlugt, Simone van der - De Rode Wolf

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Boekenhart

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Boekenhart
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Boekenhart een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Boekenhart vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Boekenhart kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.