Reinoud van Vught, Bert Jansen introductie - Reinoud van Vught.

Schrijver:
Titel: Reinoud van Vught. Recent werk. Recent work
ISBN: 9789075485073
Uitgever: Philip Morris Finest Selection Foundation/Cobra Museum 1997 9075485077 9789075485073
Bijzonderheden: geb. hardcover in halflinnen 78pp. zeer goed, fraaie kleurenafb. kwaliteitspapier, oplage 1500, ned/eng.
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De kwaliteiten van kleur en verf die tijdens het ontstaansproces van een werk vorm krijgen. Zo zijn de acrylschilderijen van Reinoud van Vught (Goirle 1960) te omschrijven. Na enkele artikelen en een eigen uitgave uit 1995 is deze catalogus met recent werk uit de periode 1994-'97 de eerst grote publicatie over deze Brabantse kunstenaar. In een inleidend artikel schetst Bert Jansen de ontwikkeling van de kunstenaar. Nogal omslachtig vergelijkt hij de houding van Van Vught met het zoeken naar de pure schilderkunst uit de jaren vijftig. Het werk als neerslag van een proces, met veel ruimte voor toeval en intuïtie, wordt uitvoerig toegelicht, het eigene van Van Vught blijft wat onderbelicht. Toch is dit boek, met fraaie kleurenreproducties, lijst van exposities en bibliografie, een aardige publicatie over een kunstenaar die met onder anderen Marc Mulders behoort tot de meer eigenzinnige exponenten van zijn generatie.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reinoud van Vught, Bert Jansen introductie - Reinoud van Vught. Recent werk. Recent work

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.