Veen, Herman van - Herinnerde dagen

Schrijver:
Titel: Herinnerde dagen
ISBN: 9789400400702
Taal: Nederlands
Uitgever: Thomas Rap
Bijzonderheden: 2015, paperback, gebruikssporen, redelijk goed exemplaar
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Ondanks zijn enorme staat van dienst in de vaderlandse en internationale theater- en muziekwereld heeft Herman van Veen op de vooravond van zijn zeventigste verjaardag nog niets aan gretigheid verloren. Hij werd geboren in het laatste oorlogsjaar, in een arbeidersgezin te Utrecht. Op het conservatorium ontdekte hij muziek, theater en dans. Het veranderde zijn leven, en dat van vele anderen.
In Herinnerde dagen kijkt Van Veen terug op zijn bewogen bestaan, openhartig, liefdevol en vol poëzie. Zijn levensverhaal bruist aan alle kanten en is nooit voorspelbaar. Met alles wat hij doet volgt een nieuw verhaal. De herinneringen zijn voor later.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Veen, Herman van - Herinnerde dagen