Sidwells , Chris . [ isbn 9789077445075 ] - Het Ultieme Fietsbo

Schrijver:
Titel: Het Ultieme Fietsboek . ( Ontdek de geschiedenis van deze opwindende sport en leer alles over de essentie van het fietsen, van het kopen van de juiste uitrusting en kleding tot het letten op je veiligheid. In een uniek overzicht worden de nieuwste -
ISBN: 9789077445075
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum .
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 5216 - 1e dr 2005 - 240 p - 1120 gr - 22,1x28,6 cm
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ontdek de geschiedenis van deze opwindende sport en leer alles over de essentie van het fietsen, van het kopen van de juiste uitrusting en kleding tot het letten op je veiligheid. In een uniek overzicht worden de nieuwste fietsmodellen getoond, van mountainbikes tot racefietsen, en worden de onderlinge verschillen benadrukt. In het hoofdstuk 'Beter fietsen' vind je belangrijke weg- en terreintechnieken, waarin alles wordt uitgelegd over onder andere het nemen van haarspeldbochten, het maken van sprongetjes en het omgaan met verschillende wegoppervlakken. Je leest hoe je je grenzen kunt verleggen in het wedstrijdfietsen en hoe je jezelf kunt voorbereiden op weg-, baan- en veldwedstrijden. Daarbij krijg je advies over goed eten en trainen. Ten slotte word je in een uitgebreid onderhoudshoofdstuk met duidelijke foto's en stapsgewijze instructies begeleid bij het onderhouden en repareren van je fiets.
Dit praktische handboek over veilig fietsen in het verkeer tot de werking van de vering van je mountainbike is verplichte kost voor zowel de beginnende als de ervaren fietser

Chris Sidwells is journalist, auteur en wielrenner op racefiets, baanfiets, veldritfiets en mountainbike. Zijn laatste boek, Mr Tom, is een biografie over zijn oom Tom Simpson, een getalenteerde Engelse wielrenner die overleed in de Tour de France van 1967. Daarnaast schrijft hij voor verschillende vooraanstaande fietstijdschriften.


Een overzicht van de verschillende fietssoorten en hun onderlinge vergelijking, het fietsen op zich (beter leren remmen, klimmen en dalen), gezondheid en conditie, wedstrijden rijden en het onderhouden van de fiets. Alles komt uitvoerig aan bod. Aan het eind van het boek een verklarende woordenlijst, een literatuur- cq. video/cd-lijst en een alfabetisch register. Het voorwoord is van Eddy Merckx; de schrijver zelf is een fervent fietser en fietsjournalist. Elke pagina bevat diverse kleurenfoto's, -tekeningen of schema's waardoor de tekst ondersteund wordt. De uitvoering in licht glanzend papier maakt het geheel tot een fraai boekwerk. Een praktisch handboek over de fiets en het fietsen dat zowel voor de beginnende als de ervaren fietser een aanrader is.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sidwells , Chris . [ isbn 9789077445075 ] - Het Ultieme Fietsboek . ( Ontdek de geschiedenis van deze opwindende sport en leer alles over de essentie van het fietsen, van het kopen van de juiste uitrusting en kleding tot het letten op je veiligheid. In een uniek overzicht worden de nieuwste - Sidwells , Chris . [ isbn 9789077445075 ] - Het Ultieme Fietsboek . ( Ontdek de geschiedenis van deze opwindende sport en leer alles over de essentie van het fietsen, van het kopen van de juiste uitrusting en kleding tot het letten op je veiligheid. In een uniek overzicht worden de nieuwste -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.