Blockley, Ann - Veldbloemen in aquarel

Schrijver:
Titel: Veldbloemen in aquarel
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer, De Bilt
Bijzonderheden: Gebonden, 1996, 127 blz. Met afbeeldingen in kleur.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Uitdrukking geven aan de sfeer en het karakter van veldbloemen is uitgangspunt en leidraad voor dit verder zeer technische handboek voor aquarelschilderen. Na een korte uitleg over materialen, traditionele technieken en experimentele technieken, gaat de auteur over op de praktische voorbeelden. De rijk geïllustreerde bladzijden worden met korte teksten afgewisseld. De voorbeelden zijn ontleend aan werk van de auteur zelf en aan vergelijkbaar werk van collega-auteurs. De auteur schrijft vanuit haar eigen ervaring en in de ik-vorm. Zij gaat uitgebreid op de techniek in, waarbij de gekozen voorbeelden instructief zijn. Waar het boek in te waarderen valt, is de technische uitdieping die het een meer gevorderde aquarellist biedt.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.