Zoref, Lior - Mindsharing. Gebruik de wijsheid van de groep voo

Schrijver:
Titel: Mindsharing. Gebruik de wijsheid van de groep voor een rijker leven
ISBN: 9789400505728
Taal: Nederlands
Uitgever: Lev.
Bijzonderheden: 2015, 252 pp., paperback. NIEUWSTAAT
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuwstaat.

Met dit boek creëert auteur Lior Zoref een gids voor het benutten van collectieve intelligentie door middel van het gebruik van sociale media. Volgens Zoref ontstaat er een soort collectieve intelligentie wanneer een grote groep mensen met elkaar in contact komt door middel van sociale media; zij denken namelijk allemaal anders en komen zo tot verschillende oplossingen om anderen verder te helpen. Sociale media als Facebook, Twitter of LinkedIn kunnen mensen verder helpen met hun liefdesleven, hun gezondheid of met het veranderen van een carrière. Het boek bevat verschillende lessen over het gebruik van sociale media en hoe men die verschillende tools inzet om het meeste uit die vorm van collectieve intelligentie te halen. Het boek is een handleiding voor 'mindsharing' en is op een informatieve, vlotte en uitnodigende manier geschreven. De handleiding is gericht op mensen die meer te weten willen komen over sociale media, marketing en collectieve intelligentie.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zoref, Lior - Mindsharing. Gebruik de wijsheid van de groep voor een rijker leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.