Fritta, Bedrich & Bouhuys, Mies (tekst) - De dag dat Tommy drie

Schrijver:
Titel: De dag dat Tommy drie werd. Prentenboek uit Theresienstadt.
ISBN: 9789062074938
Taal: Nederlands
Uitgever: Omniboek
Bijzonderheden: 1980, hardcover, 89 pag, 21½x28cm, rijk geïll met tekeningen in kleur, in mooie staat
Prijs: € 29,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De dag dat Tommy drie werd.
Het joodse gezin Fritta kwam in 1942 in Theresienstadt, een concentratiekamp waar soms honderdduizend mensen tegelijk bijeengedreven waren.
Voor Tommy's verjaardag, toen hij drie zou worden, maakte zijn vader een tekenboek. Plaatjes over Tommy, maar vooral ook plaatjes van alle dingen in de wereld die Tommy nog nooit had gezien. Hij verstopte het boek in de muur. Het was zijn laatste tekenboek voor Tommy. Het tekenboek voor Tommy hebben de Duitsers niet gevonden. Het boek werd na de oorlog aan Tommy gegeven.
Het tekenboek voor Tommy, zijn eigen levensverhaal en een korte levensschets vormen de basis voor het aangrijpende verhaal van Mies Bouhuys, De dag dat Tommy drie werd. Alle tekeningen in het boek zijn reproducties van de tekeningen uit het schetsboek van Bedrich Fritta.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fritta, Bedrich & Bouhuys, Mies (tekst) - De dag dat Tommy drie werd. Prentenboek uit Theresienstadt. Fritta, Bedrich & Bouhuys, Mies (tekst) - De dag dat Tommy drie werd. Prentenboek uit Theresienstadt. Fritta, Bedrich & Bouhuys, Mies (tekst) - De dag dat Tommy drie werd. Prentenboek uit Theresienstadt. Fritta, Bedrich & Bouhuys, Mies (tekst) - De dag dat Tommy drie werd. Prentenboek uit Theresienstadt.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.