Derib - Getekend Jo Derib

Schrijver:
Titel: Getekend Jo Derib
ISBN: 9789055812707
Taal: Nederlands
Uitgever: Lombard 1999 9789055812707
Bijzonderheden: ex-bibliotheek gebonden hardcover 77pp. + aanhangsel
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een kleurrijke balloonstrip, speciaal gemaakt in 1990 (en nu herdrukt) door Derib, een bekend scenarist en tekenaar, om de jeugd in een goed verhaal te laten zien wat de risico's zijn van aids en drugs. De hoofdpersoon is Jo, een meisje van eind middelbare school. Goed in sport, leert makkelijk en sociaal in de omgang. Haar jongere zus is juist lastig en komt in slecht gezelschap en dreigt aan de drugs te raken. Maar het is juist Jo die getroffen wordt door aids. Een onbezonnen avond en het loopt mis. In de paar jaar die haar nog resten weet ze toch het geluk nog te vinden met de muzikant Laurent. Tragisch, romantisch, maar wel een goed geschreven verhaal dat past in de belevingswereld van de tieners. Onderdeel van een reeks waarin extra geld gestoken wordt om bepaalde groepen te kunnen bereiken met een boodschap. In dit geval zeker gelukt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Derib - Getekend Jo    Derib

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.