Tooren, B.F. van en en L.B. Sparrius (red.) - Voorlopige verspr

Schrijver:
Titel: Voorlopige verspreidingsatlas van de Nederlandse mossen
ISBN: 9789081149518
Taal: Nederlands
Uitgever: BLWG (Bryologische en Lichenologische Werkgroep van de KNNV)
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2007, 350 blz. Met verspreidingskaarten. Klein vouwtje in 1 hoekje van de voorkaft.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1984 is de Bryologische en Lichenologische Werkgroep (BLWG) begonnen met het actief verzamelen van mossenwaarnemingen in een databank. Sindsdien hebben vooral vrijwilligers honderdduizenden gegevens over het voorkomen van mossen in Nederland bijeengebracht. In deze verspreidingsatlas zijn hun gegevens en die van universiteiten, overheden en natuurorganisaties gebundeld, samen met een schat aan informatie over alle in ons land voorkomende mossoorten.
De teksten in deze atlas zijn geschreven door 19 auteurs, allen deskundig op het gebied van de Nederlandse mosflora. Voor de zeldzaamste mossen hebben zij tevens het overgrote deel van de herbariumcollecties gecontroleerd wat de betrouwbaarheid van de gegevens aanmerkelijk heeft vergroot.
Deze voorlopige verspreidingsatlas hoopt een stimulans te zijn voor het onderzoek aan mossen in Nederland. Dit boek laat zien dat er inmiddels veel bekend is over het voorkomen van mossen maar dat er ook nog veel hiaten in onze kennis zijn. Ook hoopt dit boek een bijdrage te kunnen leveren aan de bescherming van de vindplaatsen van bijzondere en bedreigde soorten.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tooren, B.F. van en en L.B. Sparrius (red.) - Voorlopige verspreidingsatlas van de Nederlandse mossen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.