Vulkers, Ben en Nico Dijkshoorn (voorw.) - Steigerhits. Ode aan

Schrijver:
Titel: Steigerhits. Ode aan de bouwradio.
ISBN: 9789491196454
Taal: Nederlands
Uitgever: De Kunst, Wezep
Bijzonderheden: Gebonden, 2013, 94 blz. Met kleurenfoto's.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Jarenlang fotografeerde de auteur in opdracht van woningcorporaties en makelaars bouwlocaties, waarbij zijn aandacht telkens getrokken werd door de zelfgemaakte bouwvakkersradio's en de bedenkelijke muziek die daaruit kon opklinken. Met de foto's die hij van deze apparaten maakte, zou hij wat moeten doen en dat deed hij in dit boek : een veertigtal afbeeldingen van radio's die soms als ware kunstwerken ogen. Daaraan heeft Vulkers op de tegenoverliggende pagina's de betere Top 40 hits van de afgelopen halve eeuw gekoppeld. Hij geeft een citaat van de songs, evenals een korte toelichting erop. 'Steigerhits' is een oogstrelend kijkboek, dat de lezer vanwege de muziek nostalgisch bij de kladden grijpt: van Friday On My Mind (The Easybeats) tot het zeer toepasselijke What́s He Building? (Tom Waits). Bevat een zeer vermakelijke inleiding door Nico Dijkshoorn ('Van Hotel California krijg ik uitslag') alsmede achterin een woordenlijst waarbij vaktermen als 'Bigsby tremolo' en 'DeArmond pickups' worden verklaard. Een fraai verzorgde uitgave met afbeeldingen in kleur, die bij popmuziekliefhebbers in de smaak zal vallen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vulkers, Ben en Nico Dijkshoorn (voorw.) - Steigerhits. Ode aan de bouwradio.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.