Inklaar, H. - Blessures. Ga er niet de mist mee in

Schrijver:
Titel: Blessures. Ga er niet de mist mee in
ISBN: 9789072625021
Taal: Nederlands
Uitgever: Knvb
Bijzonderheden: 1990, 127 pp., paperback. NIEUWSTAAT
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nieuwstaat.

Na het Voorwoord van Rinus Michels volgt de Inleiding waarin we onder meer lezen dat maar liefst één derde van de sportblessures wordt veroorzaakt door veld- en (vooral) zaalvoetbal. In elf hoofdstukken worden de opvattingen van 'Zeist' uit de doeken gedaan. De eerste zeven behandelen algemene onderwerpen als kenmerken van voetbal en leefwijze en persoonskenmerken van voetballers. Vervolgens drie hoofdstukken over EHBO en specifieke voetbalblessures en ten slotte een Appendix met praktische oefenstof. Dit met foto's geïllustreerde, overzichtelijke handboek besluit met een literatuur-, woorden- en adressenlijst, plus wat informatie over de schrijver: H. Inklaar, bondsarts KNVB.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg. Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Inklaar, H. - Blessures. Ga er niet de mist mee in

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.