Klaster, Jan Bart - Hommage aan/Homage to Vincent van Gogh. / T

Schrijver:
Titel: Hommage aan/Homage to Vincent van Gogh. / Twintig/Twenty posters
ISBN: 9789080042810
Taal: Meertalig
Uitgever: Stichting Van Gogh, 1990 9789080042810
Bijzonderheden: paperback geen pp-nummering keurige staat ned/engels
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Ter gelegenheid van het Van Gogh-jaar vroeg Frits Becht, direkteur Stichting Van Gogh, een aantal kunstenaars een affiche te ontwerpen dat geïnspireerd moest zijn op Vincent Van Gogh. Twintig kunstenaars reageerden en hun werk is nu in een Ned.-Eng. catalogus bij elkaar gezet. Jan Bart Klaster schreef korte biografietjes van de deelnemers. Het idee is discutabel maar omdat niet de allerslechtsten reageerden levert het in elk geval een paar mooie affiches op. Jiri Kolàr, Willem de Kooning, Roy Lichtenstein, Richard Long, Mario Merz, Antoni Tàpies en anderen beweren dat ze sterke invloed van Van Gogh hebben ondergaan maar aan hun inzendingen is toch vooral de invloed van hun eigen werk af te lezen. En zo hoort het natuurlijk ook te zijn. Alle affiches zijn voortreffelijk in kleur afgedrukt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klaster, Jan Bart - Hommage aan/Homage to Vincent van Gogh. / Twintig/Twenty posters

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.