Meurs A.M. - De mensensmokkelaar van Amsterdam The Amsterdam hu

Schrijver:
Titel: De mensensmokkelaar van Amsterdam The Amsterdam human smuggler
Taal: Meertalig
Uitgever: Wonderland
Bijzonderheden: Nieuwe, geïntegreerde uitgave in Ned. en Engels, 15 jan. 2018. Gruwelverhaal over vluchtelingen en zij die over hun rug politiek bedrijven. Horrorstory about refugees. But with a surprising end. Maar met een verrassende afloop.
Beschikbaar: 5 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Special. En de statements van de overleden vluchteling Hashim nu ook in het engels, frans en arabisch. Volledige opbrengst voor de vluchtelingen 'tussen procedures' van Wij Zijn Hier/ We Are Here.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meurs A.M. - De mensensmokkelaar van Amsterdam The Amsterdam human smuggler Meurs A.M. - De mensensmokkelaar van Amsterdam The Amsterdam human smuggler Meurs A.M. - De mensensmokkelaar van Amsterdam The Amsterdam human smuggler Meurs A.M. - De mensensmokkelaar van Amsterdam The Amsterdam human smuggler Meurs A.M. - De mensensmokkelaar van Amsterdam The Amsterdam human smuggler Meurs A.M. - De mensensmokkelaar van Amsterdam The Amsterdam human smuggler Meurs A.M. - De mensensmokkelaar van Amsterdam The Amsterdam human smuggler

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Wonderland

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Wonderland
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wonderland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wonderland vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Wonderland kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.