Bauer, Susan - Bloedbanden

Schrijver:
Titel: Bloedbanden
Taal: Nederlands
Uitgever: Mozaïek
Bijzonderheden: zo goed als nieuw - zie de foto's - voor de inhoud zie "meer info''
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 3,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Thomas Clement krijgt een predikantplaats in het dorp waar zijn vrouw Amanda is opgegroeid. De verwachtingen van het jonge stel zijn hooggespannen. Thomas is vol idealen en hoopt bij Amanda's familie een thuis te vinden dat hij zelf niet meer heeft. Amanda ziet ernaar uit tot rust te komen in de prachtige natuur van haar geboortestreek, en hoopt onbewust het geloof van haar jeugd terug te vinden.
Recensie(s)
Na een aantal jaren als predikantenechtpaar gewerkt te hebben in Philadelphia, keert Amanda samen met haar man Thomas terug naar Little Croft, haar geboortedorp in Virginia waar hij de nieuwe dominee wordt en Amanda de zorg voor haar oma op zich neemt. Hun verwachtingen zijn hooggespannen, maar ze worden al gauw geconfronteerd met tegenwerking, een teruglopend aantal kerkgangers maar vooral met hoog opgelopen spanningen door een vete in haar familie. Ondanks dramatische gebeurtenissen lijkt het of de familie het geheim angstvallig verborgen wil houden. Boeiende christelijke familieroman, geschreven in de ik-vorm vanuit de hoofdpersoon Amanda. De auteur weet de spanning tot het einde toe goed vast te houden ondanks dat telkens een stukje van de familietragedie onthuld wordt. Passende omslagillustratie, kleine druk.

Dirry van de Grampel
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bauer, Susan - Bloedbanden Bauer, Susan - Bloedbanden Bauer, Susan - Bloedbanden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.