Blitterswijk , Martin van . [ isbn 9789080867734 ] 0517 - Het

Schrijver:
Titel: Het spirituele Alfabet Meditatie Kit 1 . ( Met de Complete set van 23 kaarten . ) De Meditatie Kit sluit aan op Het Spirituele Alfabet Spel maar is ook los heel goed bruikbaar. Het biedt oefeningen op het gebied van meditatie en concentratie. -
ISBN: 9789080867734
Taal: Nederlands
Uitgever: Ex Imprints .
Bijzonderheden: genaaide paperback met de kaarten in een box in als nieuwe staat - 0417 - 1e dr 2004 - 96 p. - 240 gr.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Het helpt je bij het overwinnen van innerlijke weerstand en uitvluchten. Het Spirituele Alfabet Spel en de Meditatie Kit zijn heel goed samen te gebruiken en versterken elkaar.

Het Spirituele Alfabet Meditatie Kit is een middel, een gereedschap, om contact te maken met gevoelens en aspecten in jezelf. Het is een hulpmiddel om beter en gerichter aan zelfinzicht te werken. Begrippen die je bijvoorbeeld tegenkomt in Het Spirituele Alfabet Spel kun je met behulp van de Meditatie Kit helderder maken. De Meditatie Kit helpt mensen in een staat van rust en ontvankelijkheid te komen om contact met gevoelens te maken. De Meditatie Kit leidt je naar jezelf, naar innerlijk contact, gezonde liefde voor jezelf en naar zelf-vergeving. Begrip van en voor jezelf in de zin van zelfkennis. Dit leidt tot acceptatie van jezelf. Dit op zijn beurt brengt je in contact met innerlijke kracht die je niet kende of bevroedde.

Het Spirituele Alfabet Meditatie Kit 1 bestaat uit 23 geplastificeerde kaarten in full colour van 10,5 bij 15 cm, een boekje van dezelfde maat met 96 pagina's informatie en meditaties. Dit in een mooi full colour bedrukt doosje.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.