End, Dr. Th. van den / Jong, Dr. Chr.G.F. de (respectievelijk de bewer

Schrijver:
Titel: DE NEDERLANDSE ZENDINGSVERENIGING IN WEST-JAVA 1858 - 1963 / GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE ZENDING OP ZUID-SULAWESI 1852-1966
Taal: Nederlands
Uitgever: Raad v.d. zending Ned. Herv. Kerk, de zending der Geref. Kerken in Nederland en de Geref. Zendingsbond in de Ned. Herv. Kerk (1991 / 1995)
Bijzonderheden: 736 pp + 64 z/w foto's resp. 524 pp, + 37 z/w foto's; in blauw linnen gebonden met goudopdruk (goed tot zeer goed)
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Derde en vierde deel van de bronnenpublicaties van het "Project Kerkhistorische Uitgaven Indonesië". Beide delen staan boordevol tijdsdocumenten.

Boekenwaard uit Brakel

particulier

Logo Boekenwaard

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

End, Dr. Th. van den / Jong, Dr. Chr.G.F. de (respectievelijk de bewerkers van beide bronnenpublicaties) - DE NEDERLANDSE ZENDINGSVERENIGING IN WEST-JAVA 1858 - 1963 / GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE ZENDING OP ZUID-SULAWESI 1852-1966 End, Dr. Th. van den / Jong, Dr. Chr.G.F. de (respectievelijk de bewerkers van beide bronnenpublicaties) - DE NEDERLANDSE ZENDINGSVERENIGING IN WEST-JAVA 1858 - 1963 / GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE ZENDING OP ZUID-SULAWESI 1852-1966

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenwaard

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenwaard
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenwaard een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenwaard vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenwaard kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.