Bird, Matt - Maak het verschil / Manifest voor zinvol leven

Schrijver:
Titel: Maak het verschil / Manifest voor zinvol leven
Taal: Nederlands
Uitgever: KOK
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw / zie de foto's / voor de inhoud zie ''meer info''
Prijs: € 3,49 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Jong, en actief op zoek naar wat belangrijk is in het leven? Maak het verschil is een inspiratiebron voor zingeving. Negen thema's in het leven van alledag komen aan bod, zoals identiteit, werk, relaties en geld. Matt Bird geeft steeds eerst een kort schets hoe dit thema in onze maatschappij wordt beleefd. Daarna geeft hij een aantal overwegingen en handreikingen, geïnspireerd op de bijbel. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een actieplan om woorden in daden om te zetten en zo je leven op een zinvolle wijze vorm en inhoud te geven.
Recensie(s)
De auteur werkt in Groot-Brittanie en over de hele wereld om te helpen bij het investeren in jonge generaties en om zichzelf te herontdekken in nieuwe culturen. In dit boek beschrijft hij negen thema's die laten zien waar jongeren (en volwassenen) mee te maken hebben en of kunnen krijgen als ze als christen willen leven. Thema's als identiteit en imago, werk, vrienden en gezin, relaties en seksualiteit, geld en winkelen, tijd en discipline enzovoort worden besproken, met veel voorbeelden uit de praktijk, anekdotes en verwijzingen naar films en boeken die de moderne jongere aanspreken. Eerlijk en openhartig vertelt de auteur, die vrijgezel is, wat hij zelf heeft ervaren en welke moeilijkheden er veelal zijn. Over alles laat hij het licht van het Evangelie schijnen, met aan het eind van elk hoofdstuk actiepunten om over na te denken of in prijktijk te brengen. Ook al zullen sommigen het een wat conservatief boek vinden, wie naar Gods Woord wil (leren) leven, kan hier goed terecht.

Ds. Jenno Sijtsma
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bird, Matt - Maak het verschil / Manifest voor zinvol leven Bird, Matt - Maak het verschil / Manifest voor zinvol leven Bird, Matt - Maak het verschil / Manifest voor zinvol leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.