Schiet, M./Sagasser, J. - Zwanger van je eerste kind

Schrijver:
Titel: Zwanger van je eerste kind
ISBN: 9789043902274
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Uitgevers
Bijzonderheden: 432pp, 2002, in goede staat
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zwanger van je eerste kind is een compleet naslagwerk waarin de deskundigheid is verwerkt van beide auteurs, Ouders van Nu, specialisten en van de ervaringsdeskundigen bij uitstek: ouders. Het boek volgt de groei van de baby en het beschrijft de lichamelijke effecten van een zwangerschap. Ook de gebeurtenissen op het emotionele vlak komen aan de orde, evenals het effect van zwangerschap op de omgeving. Ook andere onderwerpen passeren de revue: een goede lichamelijke conditie, voedingsadviezen, juridische aspecten van het ouderschap, baby-aankopen, zwangerschap en werk, procedures rond een ziekenhuisbevalling, pijnbestrijding en kraamhulp. Heel praktisch is de checklist met onderwerpen die voor de bevalling geregeld moeten zijn.
Verder lezen

manus vivendi uit Haps

zakelijk

Logo manus vivendi

Welkom in mijn boekwinkeltje. Ik reageer binnen 1 werkdag op uw bestelling of vraag. Helaas komt het wel eens voor dat onze e-mail in de spambox terecht komt. Controleer daarom ook uw spambox.
Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig en zo goed mogelijk. Verzending is mogelijk met postnl, dpd of dhl. Verzending naar het buitenland is mogelijk, maar dit is altijd voor risico van de koper.
Bij vragen mag u me altijd contacteren.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schiet, M./Sagasser, J. - Zwanger van je eerste kind

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij manus vivendi

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met manus vivendi
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vivendi
  Kamer van Koophandel nummer: 16078123
  NL.001896895B18
  https://manusvivendi.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en manus vivendi een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van manus vivendi vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • manus vivendi kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.