Tomasko, R.M. - Aansturen op groei / vijf wegen naar een sterke

Schrijver:
Titel: Aansturen op groei / vijf wegen naar een sterke marktpositie
ISBN: 9789055941261
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum
Bijzonderheden: gebonden boek met omslag / 268pp, / NIEUW in folie
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Aansturen op groei betekent een sterke uitdaging voor managers om ervoor te zorgen dat hun bedrijven zich verplichten tot meetbare groei en blijvend succes. Robert M. Tomasko, beschrijft in detail vijf verschillende paden die ieder groot of klein bedrijf kan bewandelen om een hoger niveau van productiviteit en voorspoed te bereiken. Hij illustreert belangrijke punten met voorbeelden uit sterk verschillende bedrijven uit diverse markten. Hij maakt gebruik van een dynamische, op mensen georiënteerde benadering en hij laat zien hoe men deze paden of speelplannen kan laten passen bij de specifieke kenmerken van uw bedrijf en uw medewerkers.

De vijf paden zijn:

REGELBREKEN: het destabiliseren van een bedrijfstak om nieuwe markten te creëren. De auteur beschrijft hoe u uw bedrijf kunt uitbreiden door het overtreden van regels of normen die verouderd zijn of dusdanig verankerd dat niemand ze meer in twijfel trekt. Daardoor ligt de markt open voor slimme individuen die de voorspellende tekenen opmerken.

WEDSTRIJDSPELEN: uitblinken door te voldoen aan bestaande behoeften in groeiende markten. De schrijver verklaart de inherent sterke en zwakke punten van marktgedreven bedrijven die slagen doordat zij een bestaande markt beter dan alle anderen kennen en bedienen.

NORMEN STELLEN: de markt domineren door normen te stellen. Tomasko beschrijft strategieën van het handjevol bedrijven dat erin geslaagd is om door hun onderzoek, marktaandeel en productpositionering de markten te domineren waarin zij concurreren.

SPECIALISEREN: gedijen in nichemarkten. In detail worden manieren beschreven waarop bedrijven een deel van de markt kunnen afgrendelen voor andere concurrenten door zich op heel specifieke behoeften te richten.

IMPROVISEREN: van verandering profiteren door te roeien met de riemen die men heeft. Tomasko beschrijft hoe improviseren als groeipad kan fungeren als er geen andere goede alternatieven voorhanden zijn.

Aansturen op groei stelt heel duidelijk dat er niet één beste groeibenadering voor iedereen bestaat. Het boek biedt door zijn combinatie van stimulerende ideeën en specifieke speelplannen vooruitziende managers vijf unieke paden voor individuele groei en groei voor het bedrijf.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.