Anoniem - Tao – weldoen door niet doen

Schrijver:
Titel: Tao – weldoen door niet doen
ISBN: 9789038901060
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar
Bijzonderheden: op 3 plaatsen in boek stond potloodtekst, is nu uitgegumd, verder keurig netjes, heel klein beschadigd randje voorkant stofomslag | 1e druk, 1994 | gebonden: 58 pagina´s
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Tweedehands
• op drie plaatsen in boek stond met potlood een tekst bijgeschreven, we hebben deze voor je uitgegumd • verder in keurig nette, mooie staat • heel klein beschadigd randje aan de onderrand voorkant stofomslag (foto is huidige conditie)

Tao: weldoen door niet doen is een verhelderende inleiding tot de spirituele weg en wijsheid van een van de intrigerendste en invloedrijkste oosterse filosofiën.

Dit fraai geïllustreerde werk bevat een beknopt overzicht van de geschiedenis, praktijk en de fundamentele principes van Taoïsme, waaronder het traditionele verhaal van de Chinese geleerde Lao-tse, die de oertekst schreed, de Tao-te-tjing, het principe van de niet-activiteit, wu-wei, en zijn aanwijzing om het innerlijk pad te volgen door meditatie en de uiteindelijke vereniging van het ik met de creatieve, spontane levenskracht van he universum – de Tao.

Met een rijke en representatieve selectie uit de klassieke taoïstische gedachten- en ervaringswereld, met inbegrip van uittreksels van de Tao-te-tjing, een beschrijving van de evenwichtige krachten van yin en yang, de satirische verhalen van Tsjwang-tse en andere taoïstische schrijvers, vormt dit boekje een perfecte inleiding voor de zoekende lezer. Dr. Timothy Hugh Barrett, voormalig hoofd van de historische afdeling van de prestigieuze School voor Oriëntaalse en Afrikaanse Studies, verzorgde de inleiding.

Tao: weldoen door niet doen, zal de geest verlichten, de zinnen prikkelen en de ziel voeden.

auteur: Anoniem
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Marten Hofstede
gebonden: 58 pagina´s
uitgeverij: Elmar
1e druk, 1994
illustraties: kleur, tekeningen en fotografie
formaat: 140 x 165 x 11
bijzonderheden: uit de serie Bronnen der Filosofie
ISBN: 9789038901060
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anoniem - Tao – weldoen door niet doen Anoniem - Tao – weldoen door niet doen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.