Davis, Tom - Angst

Schrijver:
Titel: Angst
Taal: Nederlands
Uitgever: Voorhoeve
Bijzonderheden: zo goed als nieuw - zie de foto's - voor de inhoud zie ''meer info''
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,49 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Adanna woont in het door honger en aids geteisterde Swaziland. Haar moeder is doodziek en ze draagt alleen de zorg voor haar broertje en zusje. Adanna is de wanhoop nabij. Dan krijgt ze een droom…

Fotograaf Stuart Daniels heeft naam gemaakt met een foto die hij schoot in Congo. De gruwelijkheden blijven hem echter achtervolgen. Zijn huwelijk en werk lijden hier steeds meer onder. Hij krijgt nog één kans van zijn baas en keert terug naar Afrika. Daar ontmoet hij Adanna.

Zo levensecht beschreven dat de rillingen over je rug lopen

Tom Davis is schrijver en directeur van Children's HopeChest, een christelijke hulporganisatie die weeskinderen helpt in Oost-Europa en Afrika. Davis heeft economie, pastoraat en theologie gestudeerd. Hij schreef eerder Rode letters, zilte tranen.
Recensie(s)
Persfotograaf Stuart Daniels reist voor een werkopdracht naar Swaziland. Hij ontmoet de 12-jarige Adanna. Zij is wees en zorgt voor haar broertje en zusje. Aangrijpend is de leefsituatie voor Adanna: al dagen geen eten, geen gezond water en grote kans op verkrachting en ziekten als aids en malaria. Adanna gelooft dat God haar kent en een speciaal doel met haar leven heeft. Alle gebeurtenissen beschrijft ze in haar dagboekje, en dit boekje gebruikt Stuart bij zijn foto's van de afschuwelijke werkelijkheid in Swaziland. Hij wil de wereld wakker schudden. Maar zal de hulp nog op tijd komen voor Adanna? Een aangrijpende roman over de enorme kloof tussen rijk en arm, over de geweldige impact van de ziekte aids voor kinderen, en over de verantwoordelijkheid van de lezers. De auteur toont een diepgaande bewogenheid met de aidswezen in Afrika, en heeft het verhaal gebaseerd op bestaande gebeurtenissen en personen. Hij wil de lezers de pijn en het verdriet laten voelen en inleven. Het resultaat is een roman die de lezer nog lange tijd bij zal blijven, fascinerend tot de laatste bladzijde. Gebaserd op waargebeurde feiten. Achterin een interview met de schrijver. Paperback met kleine druk.

J.W. van Meerten-Hakvoort
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Davis, Tom - Angst Davis, Tom - Angst Davis, Tom - Angst

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.