Kuik, Hilbert - Aards bezit

Schrijver:
Titel: Aards bezit
ISBN: 9789029021746
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff - Amsterdam
Bijzonderheden: 1986, 133 pp paperback (stempel voorin, verder goed!) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Hilbert Kuik - Aards bezit
(Meulenhoff - Amsterdam)
ISBN 9029021748
uitgave uit 1986
133 pp paperback
(stempel voorin, verder goed!)
Staat van het boek: 8.0

Aards bezit is een 'drieluik'; drie verhalen waarin de vader van twee zoons de hoofdrol speelt, ook al is hij in het eerste en het laatste verhaal al dood. De vader, een zeer zwijgzame en gierige man komt uit een boerenfamilie. Zijn zoons, een arts en een computerdeskundige, proberen beiden met hem in gesprek te komen. De arts nodigt hem uit om hem te komen helpen in zijn tuin, in de veronderstelling hem daar een plezier mee te doen. De andere zoon krijgt na de dood van zijn vader, wanneer blijkt dat de gierigheid heeft geresulteerd in een grote erfenis, pas contact met hem. Dit laatste, langste verhaal speelt in Wenen, in een bizarre omgeving van verlopen mensen. Deze bundel met de drie samenhangende, maar zeer verschillende verhalen, is zeer leesbaar. De stijl is mild-ironisch en de verhaalopbouw zeer origineel.

Prijs €3,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kuik, Hilbert - Aards bezit Kuik, Hilbert - Aards bezit Kuik, Hilbert - Aards bezit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.