Rue, Nancy - Sporen in het zand

Schrijver:
Titel: Sporen in het zand
Taal: Nederlands
Uitgever: Barnabas
Bijzonderheden: zo goed als nieuw - zie de foto's - voor de inhoud zie ''meer info''
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 2,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sporen in het zand

Ryan Coe voelt zich verloren: haar huwelijk is voorbij, haar kinderen wonen bij hun vader, God laat niets van zich horen en ze heeft amper geduld. Daar komt nog bij dat ze haar opwindende baan als fotojournaliste heeft moeten opgeven voor een baan bij een plaatselijk klein dagblad. Als ze voor haar werk op een plaats delict aankomt en het gezicht van haar zoon door haar telelens ziet, strot haar wereld in. Haar enige doel is erachter komen wie de daders zijn en waarom die haar zoon ervoor laten opdraaien.
Voordat ze een ander kan helpen, moet Ryan eerst haar boosheid onder controle zien te krijgen. Ze meldt zich aan bij de Healing Choice kliniek van Sullivan Crisp, maar ook dat gaat niet volgens plan. Sully is eigenzinnig en zijn aanpak is ongebruikelijk. Dankzij zijn onorthodoxe therapie en een groep vrouwen, haar eerste echte vriendinnen sinds lange tijd, begint Ryan te beseffen dat ze niet op zoek is naar controle, maar naar iets wat veel krachtiger is.

Recensie(s)
Een jongen en een man worden achtereenvolgens van twee verschillende moorden verdacht. In beide gevallen, met dezelfde rechercheur, is er sterke verdenking en zijn er weinig mogelijkheden voor tegenbewijzen. Het boek speelt zich af in een christelijk milieu, maar de beschrijving hiervan is beslist niet onrealistisch. Gebeden worden lang niet altijd verhoord en een van de hoofdpersonen is soms oprecht kwaad op God. De plot zit goed in elkaar en wordt zorgvuldig, zonder plotselinge verrassingen, afgewikkeld. Rue heeft al vijf romans op haar naam staan en Arterburn is betrokken bij New Life Live, een website waar hij als healing counselor optreedt. Hij schreef ook een reeks boeken in deze sfeer. Samen schreven de auteurs al 'De eerste steen'*, waarop dit het vervolg is. Het boek heeft twee hoofdpersonen, over de een wordt in de ik-vorm verteld, over de ander in de hij-vorm. De vertelvorm is ook hierdoor levendig, de personen zijn levensecht. De Nederlandse titel houdt verband met de locatie, waar de hoofdpersoon een spirituele ervaring beleeft. Al zal dit boek christelijke lezers het meest aanspreken, ook voor mensen zonder deze achtergrond is het goed leesbaar. Echt spannend, ook dankzij de goede pageturners. Paperback met kleine druk.

Wim Kleisen
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand Rue, Nancy - Sporen in het zand

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.