Thomas Watson - Watson, Thomas-Deel 7: De Parel van Goddelijke

Schrijver:
Titel: Watson, Thomas-Deel 7: De Parel van Goddelijke Vergenoeging (nieuw)
ISBN: 9781471613609
Uitgever:
Bijzonderheden: De Parel van Goddelijke Vergenoeging is deel 7 van Al de werken van Thomas Watson. Thomas Watson (ongeveer 1620-1686) is een bekende puritein uit de zeventiende eeuw.  In dit zevende deel breekt Watson een lans voor tevredenheid en oprechte verge...
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Parel van Goddelijke Vergenoeging is deel 7 van Al de werken van Thomas Watson.
Thomas Watson (ongeveer 1620-1686) is een bekende puritein uit de zeventiende eeuw. 
In dit zevende deel breekt Watson een lans voor tevredenheid en oprechte vergenoeging. Die het leest krijgt er zin in. "Een vergenoegd christen draagt de hemel in zich. In zo'n hart mag iets van God bespeurd worden. Een onvergenoegd christen is als een onstuimige zee. Door kracht van vergenoeging wordt de zee kalm. Daar is het lieflijk aangezicht van Gods gunst, het aangezicht van Christus, ja een vertoning van al Zijn genaden. O wat een rustdag wordt in een vergenoegd hart gevierd! Wat een hemel! Een vergenoegd christen is als Noach in de ark; hoewel de ark door de golven op en neer gedreven werd, kon Noach daar binnen zitten en zingen. Als onze uitwendige toestand door de wind van Gods voorzienigheid gebeukt wordt, blijft ons hart door heilige vergenoeging vast staan in de Heere."
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomas Watson - Watson, Thomas-Deel 7: De Parel van Goddelijke Vergenoeging (nieuw)