Steef Post - Post, Steef-Beter bemiddelen (nieuw)

Schrijver:
Titel: Post, Steef-Beter bemiddelen (nieuw)
ISBN: 9789402901467
Uitgever:
Bijzonderheden: Steef Post heeft een handzaam boekje geschreven over Beter bemiddelen.  Als je met mensen omgaat, krijg je ook te maken met conflicten. Hoe kun jij bemiddelen in conflicten? Hoe verbind je mensen in conflict? Bemiddelen zonder partij te kiezen. ...
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Steef Post heeft een handzaam boekje geschreven over Beter bemiddelen. 
Als je met mensen omgaat, krijg je ook te maken met conflicten. Hoe kun jij bemiddelen in conflicten? Hoe verbind je mensen in conflict?
Bemiddelen zonder partij te kiezen. Bemiddelen zonder onderdeel van het conflict te worden en zelf met het probleem naar huis te gaan. Steef Post geeft praktische tips. 
In dit boekje zijn bijlagen toegevoegd over het bemiddelen bij huwelijksproblemen, het voorzitten van een lastige vergadering en bemiddeling in situaties van schuld en belijdenis van schuld. 
Lees meer in de recensie in het Reformatorisch Dagblad (http://www.rd.nl/boeken/steef-post-schrijft-helder-boekje-over-conflicten-tussen-kerkmensen-1.1353359).
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steef Post - Post, Steef-Beter bemiddelen (nieuw) Steef Post - Post, Steef-Beter bemiddelen (nieuw)