Laura Zwoferink (tekst) en Peter Nuyten (illustraties) - Zwofer

Schrijver:
Titel: Zwoferink, Laura-In het begin schiep God de hemel en de aarde (nieuw)
ISBN: 9789033127687
Uitgever:
Bijzonderheden: In het begin schiep God de hemel en de aarde is een deel van de serie Lees je mee?, een serie leesboeken van Laura Zwoferink en Peter Nuyten over de hele Bijbel.  In het begin gaat over de schepping van hemel en aarde. Aan het eind van elk ho...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In het begin schiep God de hemel en de aarde is een deel van de serie Lees je mee?, een serie leesboeken van Laura Zwoferink en Peter Nuyten over de hele Bijbel. 
In het begin gaat over de schepping van hemel en aarde. Aan het eind van elk hoofdstuk staan vragen. Om zelf over na te denken of om samen over te praten.
Kijk eens goed om je heen.
Zie je de bomen, de bloemen,
de lucht en de wolken?
Wat is alles mooi gemaakt!
Zelf lezen vanaf 7 jaar, voorlezen vanaf 4 jaar.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Laura Zwoferink (tekst) en Peter Nuyten (illustraties) - Zwoferink, Laura-In het begin schiep God de hemel en de aarde (nieuw) Laura Zwoferink (tekst) en Peter Nuyten (illustraties) - Zwoferink, Laura-In het begin schiep God de hemel en de aarde (nieuw)