Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

John Bunyan en M.J. Ruissen - Bunyan, John-De Christinnereis na

Schrijver:
Titel: Bunyan, John-De Christinnereis naverteld door M.J. Ruissen (nieuw)
ISBN: 9789076466088
Uitgever:
Bijzonderheden: De Christinnereis van John Bunyan, naverteld door dhr. Ruissen. Bunyan komt in dit tweede deel van De Pelgrimsreis met een nieuwe voorraad verhalen die goed, rijk en nuttig zijn voor jongeren en ouderen. Hij beschrijft het vertrek van Christinne m...
Prijs: € 19,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De Christinnereis van John Bunyan, naverteld door dhr. Ruissen.
Bunyan komt in dit tweede deel van De Pelgrimsreis met een nieuwe voorraad verhalen die goed, rijk en nuttig zijn voor jongeren en ouderen. Hij beschrijft het vertrek van Christinne met haar vier zonen uit stad Verderf, hun gevaarvolle reis en behouden aankomst in de Hemelstad.
De auteur heeft zich als doel gesteld middels een getrouwe vertelling het origineel voor jong en oud toegankelijk te maken. Gespreksvragen aan het eind van elk hoofdstuk maken het uitermate geschikt voor verenigingen en gespreksgroepen.
Rino Visser zorgde voor de prachtige illustraties.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Bunyan en M.J. Ruissen - Bunyan, John-De Christinnereis naverteld door M.J. Ruissen (nieuw) John Bunyan en M.J. Ruissen - Bunyan, John-De Christinnereis naverteld door M.J. Ruissen (nieuw)