Thomas Boston - Boston, Thomas-Een hart om Hem te vrezen (nieuw

Schrijver:
Titel: Boston, Thomas-Een hart om Hem te vrezen (nieuw)
ISBN: 9789033126741
Uitgever:
Bijzonderheden: Een hart om Hem te vrezen, drie preken van Thomas Boston over Deuteronomium 5:29: Och, dat zij zulk een hart hadden om Mij te vrezen. In deze preken, gehouden in 1709, stelt Boston met grote nadruk dat het belijden van God een zaak van het hart m...
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een hart om Hem te vrezen, drie preken van Thomas Boston over Deuteronomium 5:29: Och, dat zij zulk een hart hadden om Mij te vrezen.
In deze preken, gehouden in 1709, stelt Boston met grote nadruk dat het belijden van God een zaak van het hart moet zijn, en niet van de mond alleen. De mens moet eerlijk gemaakt worden voor God en voor zichzelf. In dit boek wordt ieder hiertoe ernstig en in liefde aangespoord. 
Thomas Boston (1676-1732) heeft twee gemeenten gediend: Simprin en Ettrick. Hij behoort tot de meest vooraanstaande Schotse theologen in de achttiende eeuw. Zijn geschriften getuigen van een innige Godsvrucht en een geheiligde kennis van Gods Woord. 
Uit het Engels vertaald door N.A. Eikelenboom.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomas Boston - Boston, Thomas-Een hart om Hem te vrezen (nieuw)