Dr. L.F. Groenendijk en drs. F.A. van Lieburg - Groenendijk, Dr

Schrijver:
Titel: Groenendijk, Dr. L.F. en Lieburg, Drs. F.A. van-Voor edeler staat geschapen
ISBN: 9789050301688
Uitgever:
Bijzonderheden: Voor edeler staat geschapen, levens- en sterfbedbeschrijvingen van gereformeerde kinderen en jeugdigen uit de 17e en 18e eeuw, verzameld door dr. L.F. Groenendijk en drs. F.A. van Lieburg.  De bevindelijk gereformeerden hebben altijd veel belangs...
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Voor edeler staat geschapen, levens- en sterfbedbeschrijvingen van gereformeerde kinderen en jeugdigen uit de 17e en 18e eeuw, verzameld door dr. L.F. Groenendijk en drs. F.A. van Lieburg. 
De bevindelijk gereformeerden hebben altijd veel belangstelling gehad voor het leven en sterven van de vromen. Tal van bekeringsgeschiedenissen zijn in de loop der tijd verteld, beschreven en gedrukt. De meeste gaan over volwassenen, maar er zijn ook verhalen bekend over kinderen, die al vroeg blijk gaven van hun geloof en meestal ook jong stierven. In deze uitgave is een tiental levens- en sterfbedschrijvingen over Nederlandse jongens en meisjes uit de 17e en 18e eeuw gebundeld.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. L.F. Groenendijk en drs. F.A. van Lieburg - Groenendijk, Dr. L.F. en Lieburg, Drs. F.A. van-Voor edeler staat geschapen