Gerda Ronhaar - Ronhaar, Gerda-Babs! (nieuw)

Schrijver:
Titel: Ronhaar, Gerda-Babs! (nieuw)
ISBN: 9789059522954
Uitgever:
Bijzonderheden: In het gezin van vader en moeder Santing is Babs, de creatie van Gerda Ronhaar, de jongste dochter, een echt buitenbeentje en ze lijkt in het niets op haar zussen. Op school gaat het niet zo goed met Babs, maar ze slaat zich erdoorheen en zit tot...
Prijs: € 18,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In het gezin van vader en moeder Santing is Babs, de creatie van Gerda Ronhaar, de jongste dochter, een echt buitenbeentje en ze lijkt in het niets op haar zussen.
Op school gaat het niet zo goed met Babs, maar ze slaat zich erdoorheen en zit tot wanhoop van iedereen vol grappen en streken. Als Babs verkering krijgt met een klasgenoot kan ze haar geluk niet op. Maar dan wordt ze ernstig ziek en blijkt dat er nog een andere Babs is: één die nadenkt over zaken die werkelijk belangrijk zijn, voor iedereen.In het gezin van vader en moeder Santing is Babs de jongste dochter een echt buitenbeentje en ze lijkt in het niets op haar zussen. Op school gaat het niet zo goed met Babs, maar ze slaat zich erdoorheen en zit tot wanhoop van iedereen vol grappen en streken. Als Babs verkering krijgt met een klasgenoot kan ze haar geluk niet op. Maar dan wordt ze ernstig ziek en blijkt dat er nog een andere Babs is: één die nadenkt over zaken die werkelijk belangrijk zijn, voor iedereen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerda Ronhaar - Ronhaar, Gerda-Babs! (nieuw)