Londersele, R.R. van - De vriend van Vesalius

Schrijver:
Titel: De vriend van Vesalius
ISBN: 9789025421823
Taal: Nederlands
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: Paperback / softback, in zeer goede staat
Prijs: € 1,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Drie hoofd personages gaan in het hallucinerende decor van de zestiende eeuw op zoek naar zichzelf. Die zoektocht brengt hen steeds op de grens tussen eenzaamheid en liefde. Ret is een knettergekke vrouw die streeft naar onafhankelijkheid in een eeuw die dat vrouwen niet toelaat. Dries van Malder is een telg uit een avonturiersfamilie van zeelui en verhalenzangers. Als chirurgijn-kok ontmoet hij de mensen op hun slechtste momenten. Andreas Vesalius, een van de eerste moderne artsen, moet niet alleen afrekenen met het onbegrip dat elke vernieuwer tegenwerkt,maar ondervindt vooral de onverstelbare grillen van het lot en de haat van jaloerse collega's. Roel Richelieu Van Londersele heeft vooral oog voor het dagelijkse leven van de zestiende eeuw, een leven waarin het grappige en het dramatische vaak zijn verstrengeld. Hij verweeft zijn thema's met de sappige vertelkunst van de vehalen zangers uit die tijd.

Verzendkosten: 4 postzegels.

Kijk ook nog even bij mijn andere advertenties.
Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen.

Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.
Verder lezen

Tineke's boeken

Tineke's boeken uit Spijkenisse

Logo Tineke's boeken

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen. Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Londersele, R.R. van - De vriend van Vesalius

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Tineke's boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Tineke's boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tineke's boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tineke's boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Tineke's boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.