Marybeth Bond - A Woman's World True Stories of Life on the Roa

Schrijver:
Titel: A Woman's World True Stories of Life on the Road
ISBN: 9781885211064
Uitgever: Paperback, in good condition. With illustrations.,The first special edition in the Travelers' Tales series, A Woman's World brings together more than 50 contemporary voices in which women tell their tales, offer pearls of advice and warning, and s...
Bijzonderheden: Travelers' Tales, 1995 (5e druk), 391 blz.
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:

Boek2 uit Maarssen

Logo Boek2

LET OP: Wilt u GRATIS verzending binnen Nederland??? Bestel dan voor minimaal 25 EURO RECHTSTREEKS op ONZE EIGEN website www.boek2.nl en betaal vooruit met IDEAL. Geeft u de voorkeur aan gemak, dan kunt u ook gewoon (met verzendkosten) via boekwinkeltjes bestellen. Wij versturen snel en op basis van goed vertrouwen met nota. Gecombineerde verzending mogelijk. De verzendkosten zijn NOOIT hoger dan 6,75 euro (NL) of 10 euro naar Belgie. Voor vragen kunt ons bellen op: 0654-380560.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marybeth Bond - A Woman's World True Stories of Life on the Road

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boek2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boek2
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boek2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.