Thomson-CSF - Thomson's First Century

Schrijver:
Titel: Thomson's First Century
Taal: Engels
Uitgever: Thomson University
Bijzonderheden: 1e druk Limited Edition, softcover 15 x 21 cm, 142 pagina's in full color druk
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: De geschiedenis van het Franse Thomson concern, tegenwoordig THALES geheten en sterk vertegenwoordigd in de high-tech markt.

Interboek uit Ootmarsum

Logo Interboek

Boeken over de voormalige Nederlandse enclave, de "Herrlichkeit Lage", worden door mij (als medeauteur zijnde) verkocht in opdracht van de uitgever en zijn absoluut nieuw "vers van de pers".
Alle andere hier vermelde boeken komen uit mijn eigen (niet-roker) bibliotheek en is dus geen handelsvoorraad in bananendozen. Vanwege een chronisch ruimtegebrek door regelmatige nieuwe aankopen ben ik genoodzaakt afscheid te nemen van een deel van mijn boekenverzameling.
Aangezien ik dus alleen maar een "boekenliefhebber" ben en géén handelaar zult u bij mij in principe de laagste prijs voor hetzelfde boek kunnen vinden. Vindt u mijn boek toch ergens anders goedkoper neem dan contact met mij op, het is n.l. echt de bedoeling dat ze een nieuwe eigenaar vinden!
Om u volledig te informeren wordt er van alle boeken een cover-scan geplaatst inclusief extra informatie; op verzoek scan ik eventueel ook een inhoudsopgave of andere zijden uit een boek.
Alle info kunt u aanvragen bij interboek@gmail.com
Voor de verzendkosten worden de tarieven van Post-NL gehanteerd (boven een waarde van € 20,- liever alleen aangetekend met verzekering).
Voor het eventueel verzenden in Duitsland worden de binnenlandse tarieven van de Deutsche Post berekend.
Het verzenden van de boeken vindt plaats op de eerste werkdag na de ontvangst van uw betaling.
Via een e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de mogelijkheid tot het volgen van uw pakket d.m.v. Track & Trace.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomson-CSF - Thomson's First Century

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Interboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Interboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Interboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Interboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Interboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.