Audoin-Rouzeau, Stéphane en Annette Becker - '14-'18. De Grote

Schrijver:
Titel: '14-'18. De Grote Oorlog opnieuw bezien.
Taal: Nederlands
Uitgever: Mets & Schilt, Amsterdam
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2004, 351 blz. Met een index. Pakketpost.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit prettig leesbare boek laten twee Franse historici een geheel nieuw beeld van de Grote Oorlog zien. Ze doen dit naar aanleiding van drie nieuwe onderzoeksaspecten. Allereerst onderzoeken ze het fysieke geweld. Waarom bestreden miljoenen mensen elkaar onophoudelijk tot de dood erop volgde? Vervolgens is er aandacht voor de motieven van de partijen: welke nationalistische en racistische vooroordelen waren er en in welke mate bepaalden deze het beeld tijdens de strijd. Ook de gevolgen voor de situatie in Europa en de rest van de wereld komen aan bod. Het laatste onderwerp is de verwerking van de dood van 10 miljoen soldaten in de diverse kampen. Op welke manier kon men deze grote verliezen verwerken en hoe werd er uiting gegeven aan het verdriet? Dit onderzoek aan de hand van vele, ook niet-Franse bronnen geeft een nieuwe kijk op een aantal onderbelichte aspecten van de Eerste Wereldoorlog. Een overzichtelijk opgezette studie met interessante antwoorden op niet eerder gestelde vragen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Audoin-Rouzeau, Stéphane en Annette Becker - '14-'18. De Grote Oorlog opnieuw bezien.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.