Arjan van Dijk - Daily Bread

Schrijver:
Titel: Daily Bread
ISBN: 9789073187702
Taal: Nederlands
Uitgever: Pictures Publishers 2012 9073187702 9789073187702
Bijzonderheden: hardcover geen pp-nummering,in zeer goede staat, bijz. foto's, oblong 21,5/14,5 cm
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een boek met 52 kleurenfoto's van Ethiopische vrouwen en een veelheid aan citaten en Afrikaanse spreekwoorden (in het Engels en Nederlands). De foto's zijn gemaakt door fotograaf Arjan van Dijk. Zijn doel was het vastleggen van de kracht, schoonheid en kwetsbaarheid van de Ethiopische vrouw. Hij wil hiermee laten zien dat deze vrouwen een grote bijdrage leveren aan de vooruitgang van het land en hoe ze erin slagen om zonder enige middelen van bestaan overeind te blijven. Het boek is gesponsord door diverse bedrijven in Nederland. De opbrengst van ieder verkocht boek is voor Giro 555 ten behoeve van de Hoorn van Afrika. Verzorgde uitgave in gebonden uitvoering in klein, oblong formaat.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arjan van Dijk - Daily Bread

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.