Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentr

Schrijver:
Titel: Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères
Taal: Frans
Uitgever: Paris - Morizot Libraire-Éditeur - [1864] - [2e druk] - viii, 538 pp - Lederen band - 19 x 27,5 cm.
Bijzonderheden: Goed - Compleet. Eerste bladzijden en titelpagina veel roestvlekjes, de rest van het binnenwerk mooi schoon.
Prijs: € 250,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Luxe antiquarisch reisboek over Italië uit het midden van de 19e eeuw. Geïllustreerd met een gegraveerd frontispice van Florence, en 22 staalgravures (waarvan 6 gekleurd). Met register. Tekst in het Frans. Cf. Andres 643. Dit is de editie uit 1864, de eerste editie verscheen in 1855. Er verscheen ook een deel méridionale; maar beide delen werden afzonderlijk uitgegeven.

¶ Prenten van o.a. de kathedraal van Monza, de Toren van Pisa, de vuurtoren van Genua, Milan, Padua, Venetië, de scheve torens van Bologne, Het Palazzo Vecchio op het beroemde plein Piazza della Signoria. De handgekleurde gravures vertonen o.a. bloemenmeisjes en IJsverkopers (!) in Florence.
Verder lezen

ArcanaCabana uit Arnhem

Logo ArcanaCabana

Bezoek ook --► www.ArcanaCabana.com ◄--

Specialisatie in : Erotica, Occult, Kunst, Art Nouveau, Boekbanden en Topografie Arnhem
T. +31263216234 - M. +31652441822 - info@arcanacabana.com - ¶ Instagram: _arcanacabana_

INDICATIE VERZENDKOSTEN (Goed verpakt en altijd met track & trace)
Binnen NL   : Brievenbuspakket : € 4,50 / Pakket (tot 10 KG) : € 6,50
Naar België : Brievenbuspakket : € 7,50 / Pakket (tot 2KG) : 10 euro
International shipping costs are variable, depending on the weight and destination.

BETAALMETHODEN :Bank overschrijving / Contant (ophalen) / iDeal, Bancontact, Creditcard / Paypal

NOTITIE AVG :Om uw bestelling uit te voeren en een nota uit te draaien worden relevante adresgegevens verwerkt in het boekhoudsysteem van Arcana Cabana en de Fietskoerier / DHL. Uw gegevens worden uiteraard goed bewaakt en beslist niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères Paul de Musset - Voyage pittoresque en Italie - Partie septentrionale. Illustrations de MM. Rouargue Frères

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ArcanaCabana

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ArcanaCabana
  • Na uw bestelling ontvangen u en ArcanaCabana een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ArcanaCabana vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ArcanaCabana kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.