Raquel Maulwurf - Dark days Bright nights. Raquel Maulwurf

Schrijver:
Titel: Dark days Bright nights. Raquel Maulwurf
Uitgever: , Hannibal Kannibaal , 2017
Bijzonderheden: Gebonden, Hardcover, 28,5 x 24,5 cm,160 bladzijden, Hardcover,Quadrichromie,Tweetalige editie Engels-Nederlands. ISBN 9789492081995.
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
De Spaans-Nederlandse kunstenaar Raquel Maulwurf (1975) heeft het afgelopen decennium een eigen positie verworven met tekeningen die tegelijk de ontzaglijke kracht van de natuur en het menselijke falen verbeelden. Maulwurf is gefascineerd door de onontkoombare vernietigingszucht van de mensheid: het verwoesten van de eigen leefomgeving door oorlog en ecocide. Door het werken op zeer groot formaat en door muurtekeningen over meerdere wanden te maken, creeert zij het gevoel haar tekeningen in te kunnen lopen. Die derde dimensie werd letterlijk toegevoegd in haar tekeningen vanaf het moment dat zij het museumkarton waarop zij werkt, ging openkrassen met een stanleymes. Dit bijzondere boek bevat afbeeldingen van de werken uit Maulwurfs solotentoonstelling in het Gemeentemuseum Den Haag en een ruime keuze uit haar rijke oeuvre van de laatste tien jaar. Foto?s van haar ateliers en prachtige close-ups van haarf buitengewone krastechniek geven een goed beeld van het creatieve proces van de kunstenaar. De expo in Den Haag, waarvoor zij speciaal de installatie The Carbon War Room ontwikkelde, loopt van 18 maart tot 18 juni 2017. Met tekstbijdragen van Benno Tempel, directeur van het Gemeentemuseum Den Haag, en Jeroen Dijkstra van Livingstone Gallery, en met citaten van vooraanstaande kunstprofessionals en critici zoals Cherry Duyns en Hans den Hartog Jager.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Raquel Maulwurf - Dark days Bright nights. Raquel Maulwurf

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.