Monique E. Bucquoye, Alain Denis. Guy Goethals - Enthoven Assoc

Schrijver:
Titel: Enthoven Associates Mobile - Mobility Axel Enthoven
Uitgever: , Stichting Kunstboek , 2006
Bijzonderheden: Hardback, 310x250mm, 144p, full colour colour illustrations, English/ French/ German edition . ISBN 9789058561336.
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Expo: 29/4/2006 - 25/6/2006 -previously announced-, Designmuseum, Gent Dit boek overbrugt een periode van meer dan 25 jaar en toont aan hoe de rol van product design geevolueerd is doorheen het werk van Enthoven Associates, een design consultancy uit Antwerpen (B). De basis van het boek is de beschrijving van vijf periodes aan de hand van visueel materiaal over de producten die ontwikkeld werden in die periode en van achtergrondverhalen van bevoorrechte waarnemers. Het toont ook hoe de diensten van design consultants veranderd zijn, net zoals design zelf: van de visie van een individuele ontwerper tot de gecombineerde deskundigheid van de leden van een team, van een eerder kunstzinnige blik op producten uit het dagelijkse leven tot een veel complexere toegevoegde waarde die kunst met technologie combineert of ethische waarden met marketing concepten. De laatste periode in het boek is de toekomst. Een concept rond de keuken van de toekomst, uitgevoerd in Living Tomorrow Amsterdam, en een onderzoeksproject rond 'ouder worden' illustreren de visie van Enthoven Associates op de rol van design voor het volgende decennium. This special book tides over a period of thirty years and show how the role of product design has evolved through the work of Enthoven Associates, an internationally operating design consultancy in Antwerp, led by Alain Denis, Axel Enthoven and Jean-Pierre Geelen. The services of design consultants have thoroughly changed, and the same goes for design itself: from the vision of an individual designer to the combined expertise of the members of a team, from a more artistic view on products from the daily life to a much more complex added value that combines art with technology or ethical values with marketing concepts. All these things are exemplified by a historical overview and dozens of detailed cases like the Magiq bus, the Brussels tram, the Genio bed, Living Tomorrow, the Ethnicraft chair, products for Tupperware
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Monique E. Bucquoye, Alain Denis. Guy Goethals - Enthoven Associates  Mobile - Mobility Axel Enthoven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.