Ben de Raaf - Raaf, Ben de-Bardo zoekt verder (deel 8) (nieuw)

Schrijver:
Titel: Raaf, Ben de-Bardo zoekt verder (deel 8) (nieuw)
ISBN: 9789059522251
Uitgever:
Bijzonderheden: Bardo zoekt verder van Ben de Raaf is deel 8 van de spannende jeugdserie over Bardo. De boeken zijn geschikt voor jongens en meisjes van de leeftijd van 9 jaar en ouder.  De juwelier in het winkelcentrum is overvallen door drie mannen. Ze vluchte...
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bardo zoekt verder van Ben de Raaf is deel 8 van de spannende jeugdserie over Bardo. De boeken zijn geschikt voor jongens en meisjes van de leeftijd van 9 jaar en ouder. 
De juwelier in het winkelcentrum is overvallen door drie mannen. Ze vluchten het park in. Bart en Carolien zien dat de politie twee mannen arresteren. Een politiehond heeft de mannen gevonden. Maar de derde man is zoek. Bardo zoekt verder en vindt de boef die hoog in een boom zit en ook de ringen die gestolen zijn. Na een paar dagen zoekt Bardo nog een keer. Dan vindt hij iets heel bijzonders. De tweeling en de hond worden opnieuw beroemd.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ben de Raaf - Raaf, Ben de-Bardo zoekt verder (deel 8) (nieuw)