Isarin Jet - Eigenwaan Psychiatrie

Schrijver:
Titel: Eigenwaan Psychiatrie
Taal: Nederlands
Uitgever: SAU Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback Als nieuw
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een confrontatie met de psychiatrische hulpverlening. Vanuit haar eigen opname-ervaringen en vanuit haar studie andragogie komt Jet Isarin tot een heldere stellingname tegen verschillende vormen van dwang in inrichtingen. Haar houding is echter ambivalent: naast de afkeer van de inrichting, medicijnen, de gebouwen of het optreden van de hulpverleners, ondergaat zij ook een grote aantrekkingskracht. Dit m.n. door het kunnen (moeten?) afleggen van alle verantwoordelijkheid of de overgave aan de hulp. Omdat er geen hulpverleners aan het woord komen en omdat schrijfster beslist ook te veralgemeniserend schrijft, geeft het boekje geen evenwichtig beeld. Dat is een tekort, maar ondanks dat is het een moedig en boeiend boekje geworden, gemakkelijk leesbaar en mooi uitgegeven.
Drs. J.H.A.M. Bekkers.)
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.