Verder leren - Jeugddagboek

Schrijver:
Titel: Verder leren - Jeugddagboek
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij J.J. Groen en Zoon, Leiden, 1995
Bijzonderheden: Gebonden, 183 bladzijden
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Onder redactie van Dr. Ir. J. van der Graaf, Drs. I.A. Kole, Ds. L.W. van der Meij

In de Bijbel lezen we hoe de Heere God Zijn weg met mensen is gegaan. Mensen in moeilijkheden; zondige mensen; gelovige mensen. Wat de Bijbel over deze mensen, maar vooral over de Heere vertelt, heeft een grote betekenis. Ook voor de jeugd van vandaag.

'Verder leren' is een dagboek voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar. Naast 'En toch leren' is dit het tweede deel voor deze leeftijdsgroep. In dit dagboek gaat het over personen uit de gehele bijbelse periode. De dagboekstukken zijn geschreven door medewerkers, die gewend zijn met jongeren in deze leeftijdsgroep om te gaan.

'Verder leren' is het negende deel in de serie 'Leren'.
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

Logo Leesluis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling. Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Verder leren - Jeugddagboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.