Bollerman, Theo en Ruud Paauw - Vier enkels en één dubbel. De g

Schrijver:
Titel: Vier enkels en één dubbel. De geschiedenis van Nederland in de Davis Cup.
Taal: Nederlands
Uitgever: Chevalier International, Hendrik-Ido-Ambacht
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2006, 240 blz. Met foto's en als bijlage 2 brieven van de Internationale Lawn Tennis Club van Nederland.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Historisch overzicht van de Nederlandse Davis Cup resultaten van 1920 tot en met 2006. Uitgegeven ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de I.C. (Internationale Lawn Tennis Club van Nederland). De IC is een vereniging bestaande uit tennissers/-sters die zijn uitgekomen in officiële landenwedstrijden.

Na een introductie over het ontstaan van de Davis Cup als landenwedstrijd in het herentennis gaan de auteurs, die beide diverse publicaties op sport(historisch) gebied op hun naam hebben staan, uitgebreid in op de rol van Nederland in dit toernooi. In vier grote hoofdstukken die elk ca. 20 jaar beslaan, te beginnen in 1920 en eindigend met de periode 1989-2006, wordt per jaar een impressie gegeven van de wedstrijd(en) die Nederland speelde. In elk hoofdstuk tevens enkele portretten van spelers uit de betreffende periode. Afsluitend zijn diverse overzichten van spelers en uitslagen opgenomen. Toegankelijk geschreven en met vele zwart-wit en kleurenfoto's rijk geïllustreerd.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bollerman, Theo en Ruud Paauw - Vier enkels en één dubbel. De geschiedenis van Nederland in de Davis Cup.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.