Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de

Schrijver:
Titel: Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee
Taal: Nederlands
Uitgever: Den Hertog
Bijzonderheden: in goede staat - zie de foto's - christelijk
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 2,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
We vinden in dit boek de boeiende levensgeschiedenis van het woonwagenmeisje Mia Windvang. In het eerste deel leest men haar geestelijke ontwaking. Ze verlaat de woonwagen van haar vader, zonder te weten waar ze heen moet gaan. Ze ontmoet de weduwe Wiedeling van Ringelberge. Deze boerin krijgt het bijzonder moeilijk als ze moet kiezen tussen haar weerbarstige zoon en de liefdevolle Mia Windvang. In deel twee wordt geschreven over het huwelijksleven van Mia Windvang met de Veluwse jongen Janus Veldstro. Hier maken we kennis met de onverschillige Hent Gieson en de eenvoudige Aldert van Janna. Een stukje boerenleven in de polder, op en rondom de hoeve, wordt kleurrijk beschreven. Deel drie laat zien de problemen met de oudste zoon, Berend. In hem komt het woonwagenbloed tot ontwaking. Langzaam maar zeker weekt hij zich los uit de sfeer van het gezin. Op een zekere dag gebeurt het. Mia Windvangs vader komt met de woonwagen in de omgeving. Het onvermijdelijke gebeurt: Berend ontmoet de vrij
Toon minder
Recensie(s)
Trilogie met de levensgeschiedenis van een zigeunermeisje dat op 18-jarige leeftijd de woonwagen ontvlucht, omdat zij kennis heeft gemaakt met het christendom en het zedeloze, werkschuwe leven van de woonwagenbewoners haar nu tegenstaat. Zij vindt werk bij een godvrezende boerin, trouwt en weet met haar man een goed boerenbedrijf op te bouwen. Hun leven kent echter één schaduwzijde: de oudste zoon heeft zigeunerbloed en uiteindelijk trekt hij mee met zijn moeders familie.
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee Overeem, Jac. - Mia Windvang trilogie. De onzichtbare hand, de puritein van de Hertenpolder en het verborgen heimwee

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.