Bahm, Karl - Slag om Berlijn 1945

Schrijver:
Titel: Slag om Berlijn 1945
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas 2006
Bijzonderheden: 2006, hardcover, 176 pgs, vele ill en fotos , Vz kn NL 3,95/Belgie va. 6,25
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- uitgebreid overzicht van de laatste offensief van de Tweede Wereldoorlog in Europa , dat de ondergang van het Derde Rijk inluidde: Hitler pleegde samen met zijn vrouw Eva Braun zelfmoord in de ondergrondse Führerbunker, net als de Goebbels met zijn vrouw en kinderen. Andere Nazi-kopstukken vluchtten naar Zuid-Duitsland dat nog in Duitse handen was.
- Berlijn werd in de oorlog grotendeels verwoest, zowel door geallieerde luchtbombardementen, als door de strijd in 1945. Vele tienduizenden burgers en militairen kwamen hierbij om.
- na de oorlog werd de stad in vier sectoren verdeeld (Engels, Amerikaans, Frans en Russisch) waarna uiteindelijk het Oost-Duitse/ Russische gedeelte door een muur werd afgescheiden, omdat vele Oost-Duisters wegtrokken naar het Westen, een situatie die tot eind 20 eeuw zou voortbestaan.
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bahm, Karl - Slag om Berlijn 1945

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.