Vermunt, Cees - Moderne training voor wielrenners. Een handboek

Schrijver:
Titel: Moderne training voor wielrenners. Een handboek voor trainers, begeleiders, wielrenners en toerfietsers.
Taal: Nederlands
Uitgever: Vermunt, Oirschot
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1998, 494 blz., 3e druk. Met foto's. Enkele lichte vouwtjes in de voorkaft.
Prijs: € 14,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur is een autoriteit op het gebied van de wielertraining. In deze sport bestaat een grote behoefte aan gedegen en begrijpelijke informatie over alle facetten van het trainen en begeleiden van wielrenners. Een groot aantal basisprincipes en praktijkadviezen komt in dit zeer omvangrijke handboek aan bod. Een greep uit het aanbod: trainingsopbouw, krachttraining, voeding, hulpmiddelen, hoogtestages, vrouwen en wielrennen enz. De vaak zo ingewikkeld lijkende theorie van de training wordt op een begrijpelijke wijze beschreven. Daarbij is veelvuldig gebruik gemaakt van zwart-witfoto's, grafieken en citaten van praktijkmensen als renners, coaches en artsen. Het boek bevat een literatuurlijst en een appendix over een goede zitpositie op de fiets.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.