Meyer, Mia (samensteller) - Indië toen, een handvol herinnering

Schrijver:
Titel: Indië toen, een handvol herinneringen
ISBN: 9789080121232
Taal: Nederlands
Uitgever: Borena Haarlem 1995 9789080121232
Bijzonderheden: Paperback 112pp. in zeer goede staat, foto's en kaarten in zw/wit
Prijs: € 9,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit bevattelijk geschreven en keurig uitgevoerde boekje gaat het uitsluitend over het joodse geloof; vragen betreffende bijbelse achtergronden, synagoge en kerk in hun wederzijdse verhouding en theologische aspecten komen niet aan de orde. De schrijver wilde zijn lezers alleen informeren over wat joden geloven en over de wijzen waarop zij hun geloof belijden en tot uitdrukking brengen, niet alleen op hun feest-, gedenk- en vastendagen, maar in hun gehele leven. Een apart hoofdstuk is gewijd aan de traditionele manier waarop joodse kinderen in het geloof der vaderen ingeleid en ingewijd worden. Het boekje is nergens origineel, maar het beantwoordt volledig aan zijn bedoeling: een dienst te bewijzen aan ieder die meer inzicht begeert in het levende joodse geloof. Voor verspreiding is het dan ook zeer geschikt. Wie na kennisneming ervan nog meer wil weten, vindt achterin een lijstje van Nederlandse literatuur voor verdere studie.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meyer, Mia (samensteller) - Indië toen, een handvol herinneringen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.