Brouwer - Doornenkroon

Schrijver:
Titel: Doornenkroon
Taal: Nederlands
Uitgever: Novapres (christelijk)
Bijzonderheden: zo goed als nieuw - zie de foto's - christelijk
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Wanneer een meisje uit de verkeerde buurt van Charleston een schilderij probeert te verkopen dat dertig jaar eerder gestolen werd, vraagt de antiekhandelaar aan Nick Barrett om zich te verdiepen in dit mysterie. Zijn onderzoek stuit direct al op een wanhopige vrouw, die samen met haar zoontje probeert te ontsnappen uit een sekte.
Recensie(s)
Nick Barrett keert terug in zijn geboorteplaats Charleston en komt in aanraking met een jong meisje dat haar zusje naar een ziekenhuis brengt en een schilderij wil verkopen om de rekening te kunnen betalen. Dat schilderij behoorde ooit aan een oude dam die werd vergiftigd. Nick gaat op onderzoek uit en komt hardhandig in aanraking met een godsdienstige sekte die zich verrijkt over de ruggen van de armen. Soort reli-thriller waarin erg veel aandacht is voor God, de bijbel en het geloof. Centraal staan verschillende thema's (voodoo, de Ku Klux Klan, slavernij en de godsdienstige sekte).
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brouwer - Doornenkroon Brouwer - Doornenkroon Brouwer - Doornenkroon Brouwer - Doornenkroon Brouwer - Doornenkroon Brouwer - Doornenkroon Brouwer - Doornenkroon Brouwer - Doornenkroon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.