Hendriks, J. - Freeware voor insiders + CD-ROM ( ongeopend)

Schrijver:
Titel: Freeware voor insiders + CD-ROM ( ongeopend)
ISBN: 9789039524589
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 234pp, als nieuw, hardcover
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Geen aanschafkosten, geen licenties, geen onderhoud... Op elk denkbaar gebied is freeware het gratis alternatief voor duurbetaalde software. Het enige probleem is goede freeware te vinden en er optimaal mee te leren werken.

Freeware voor insiders is een praktijkgericht boek. In elk hoofdstuk ziet u uitstekende en volledig gratis verkrijgbare software aan het werk: van grafisch pakket tot virusscanner, van software voor het branden van cd's tot audio- en videospeler. Verdeeld over maar liefst elf categorieën maakt u kennis met bekende en minder bekende pareltjes.

U installeert de programmatuur stap voor stap en leert dankzij handige tips, trucs en adviezen snel hoe u het meeste uit de software haalt. Al snel komt u erachter dat de besproken programma's uitstekend geschikt zijn voor de taak waarvoor ze gemaakt werden. En zeker niet onderdoen voor de commerciële concurrentie.

Natuurlijk staat alle besproken software op de cd bij het boek; u hoeft dus niets te downloaden. Zo treft u onder andere een uitgebreide verzameling van de mooiste desktop themes, een uitstekende gratis Office-suite (OpenOffice) en een zeer uitgebreid grafisch pakket (Serif Photo Plus) aan
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hendriks, J. - Freeware voor insiders + CD-ROM ( ongeopend)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.